Pepino - dressage & breeding

Alla inlägg den 29 januari 2012

Av Sara - 29 januari 2012 21:35

Vi bor i en frysbox med inbyggd fläkt. Det är så jäkla svinkallt så det går igenom märg och ben. Klara bekräftar att det alldrig är så här rått och kallt i hennes hemtrakter trots betydligt flera minusgrader. Men vi jobbar oss varma och växlar arbetet med värmande brasor i köket eller soffläge under en filt. Ganska mysigt faktiskt.

Fredagen var intensiv och lång och vi red sista passet vid sex-tiden. Är man galen eller galen? Men det var mysigt och när vi var klara så var det bara att fodra och sedan hålla fredagskväll.

Lördag och söndag har vi skött våra vanliga stallsysslor och lite till. Idag har jag klippt våra ston och det behövdes verkligen. Jösses vad långhåriga de hade blivit, och som vanligt är det tre nya tjejer som kliver fram när man har fisserat dem. Man känner knappt igen dem, och jag tycker det är så¨otroligt vacker när de är kortklippta. De ser så välskötta och prydliga ut. Ikväll var det lite ridning på schemat och Galope fick komma ut på ett arbetspass. Jag har lätt för att tycka att det inte går framåt, men så får jag tänka tillbaka på vad han kunde i höstas eller i somras och så inser jag att jo, det har hänt ganska mycket... Han är ljuvlig att sitta på när han går som han ska och man kan mer och mer börja få små glimtar av vad som komma skall. Jag har ju ridit för Ingamay lite grand, men hon bor tyvärr så himla långt borta (en resa t&r på 5-6 timmar känns inte rimligt) så jag får nöja mej med att rida för henne när hon är i Skåne. Så på tisdag ska jag prova att rida för en annan mycket kompetent tränare. Landslagsryttare och förhoppningsvis får vi se denne i OS i sommar. Det ska bli väldigt spännande och jag är taggad till tänderna. Här kommer lite bilder från kvällens träningspass. Galope & jag :)

         

Presentation

Fråga mig

217 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards