Pepino - dressage & breeding

Alla inlägg den 17 januari 2009

Av Sara - 17 januari 2009 21:08

Efter en välbehövd sovmorgon, frukost i morgonrock och lite pappersarbete till det, så gjorde vi oss iordning för att åka iväg med småpojkarna. Vi tog in alla stona och "fölen". Sedan backade vi till trailern till stalldörren, tog ut all intredning och strödde upp den med halm. Sedan fick Mats gå före med båda killarna i vars ett grimskaft och en hink havre. Jag manade på lätt bakifrån. 5 minuter senare var de lugnt på trailern och vi kunde stänga försiktigt, ta av grimmor och sedan köra iväg. Mammorna drog varsin djup suck av lättnad. Jerez & Levi stod helt lugnt hela vägen. När vi kom fram lastade vi av och ställde in dem i samma box. Stor och massvis med halm & hö. De var helt coola. Gnäggade att par gånger och sedan käkade de hö med glatt humör. Spännande, verkade de tycka!

Levi & Jerez i sitt nya hem

Efter en härlig amerikans lunch med grillade hamburgare & hemgjorda pommes gav vi oss ut i ridhuset där jag fått i uppdrag att rida på Katarinas PRE-hingst Uruguayo. Han var inte riden på flera månader, då Katarina skadat nacken, men det gick utmärkt! Efter bara några minuter så slappnade han av och började bära sej fint och söka sej framåt mot bettet. Katarina var så glad att se honom lugn och avslappnad, så nu ska jag förmodligen ha honom i träning någon månad i vår. Han var en mycket trevlig häst att jobba med så det ser jag fram emot!

Uruguayo & Jag

Lite väl pigg i galoppen kanske?

Affe är numera kung i stallet. Han går ute hela dagarna i hage bland alla andra hingstarna och är helt lugn och nöjd. Katarina avgudar honom och det märks tydligt att han respekterar henne nogsamt! Tyvärr glömde vi att fotografera honom, men det får bli nästa gång!

Presentation

Fråga mig

217 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards